En marxa des del dia 5 el doble sentit a l'avinguda Generalitat

  • Xavi Chica

Els conductors ja s'estan habituant al doble sentit de circulació que des del dissabte 5 de setembre s'ha implantat a l'avinguda Generalitat. De moment, transcorregudes les primeres 48 hores, el balanç és positiu

L’obra que s’ha fet en aquest punt de la ciutat ha tingut un cost aproximat d’uns 47.000 euros i persegueix una triple finalitat. En primer lloc, donar sortida als cotxes que tornaran a pujar des del carrer Cultura i que, en el moment d’entrada i sortida dels alumnes de l’escola Sant Just, no poden girar a l’esquerra per carrer Sant Carles perquè està tallat.

En segon lloc, es vol combatre la indisciplina de molts conductors que fins ara deixaven el seu vehicle en doble fila a l’avinguda Generalitat, i que ara ja no ho podran fer. Per últim, els vehicles que baixin de Milà i Fontanals hauran de girar a l’esquerra un cop arribin a avinguda Generalitat, de forma que s’aconseguirà que no hi hagi tant trànsit en els carrers interiors de la nova zona de baixes emissions que s’està projectant en el barri de riu Sud.

Encara falten alguns serrells que arreglar. Per exemple, com poden veure en la fotografia d'aquesta notícia, circulant per avinguda Santa Coloma abans d'arribar a la cruïlla amb carrer Cultura, la senyal indica que és obligatori continuar recte, quan ja es pot girar també a l'esquerra.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.