S’han reasfaltat cinc carrers i passatges de la ciutat a l'agost

  • Xavi Chica

La campanya d’asfaltat de carrers 2020 a Santa Coloma s’ha dut a terme durant les darreres tres setmanes d’agost, concretament en cinc trams dels carrers Cabrera, Magallanes i Ciutadella, i també en els passatges Irlanda i Liszt. Les obres van iniciar-se l’11 d’agost al Passatge Liszt i al carrer Ciutadella, i s’han enllestit a finals del mes passat al carrer Cabrera, segons ha anat informant l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials.

Com és habitual en aquest tipus d’actuacions en la via pública, els treballs van iniciar-se amb les feines prèvies de prohibició d’estacionament als carrers afectats, el trasllat d’elements urbans d’aquestes vies, la renovació de rajoles en mal estat i la substitució de tapes i embornals, entre d’altres accions. El menor trànsit de cotxes a l’estiu i també de vianants fa que sigui un bon moment per realitzar la renovació de l’asfaltat als carrers, amb l’objectiu de reduir al màxim les molèsties que s’ocasionen. Lògicament les obres han comportat lògicament talls a la circulació que han estat degudament senyalitzats.

En una segona fase dels treballs s’ha continuat amb el fresat o demolició de les parts de la calçada que estaven en mal estat a causa de l’erosió i desgast com a conseqüència del pas del temps. En darrera instància, s’ha completat l’estès de les capes d’aglomerat i la pintura de la senyalització horitzontal i vertical, fa pocs dies.

La superfície de les actuacions que s’han vingut fent aquestes últimes setmanes és de 4.502 metres quadrats, i la inversió total de la campanya de rasfaltat de carrers serà d’un total de 237.854,60 euros, l’import d’adjudicació de les obres. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: