L'ANC Gramenet farà una cadena humana per la propera Diada

  • Xavi Chica

Enguany a causa de la Covid-19 l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit substituir l'acte multitudinari que ha vingut realitzant els últims anys per actes a més petita escala distribuïts pel territori. Es faran concentracions davant dels edificis d'Hisenda, Seguretat Social o SEPE "per denunciar la discriminació que pateix Catalunya i reivindicar la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir de la present crisi", explica en un comunicat l'ANC. 

A Santa Coloma, Gramenet per la Independència (secció local de l'ANC) ampliarà la concentració proposada i la convertirà en una cadena humana que vol unir els jutjats, Hisenda i la Plaça de la Vila, en un acte que tindrà lloc entre les 11h i les 12h de l'11 de setembre. Serà obligatori l'ús de la mascareta i es mantindran les distàncies perquè la cadena humana no s'unirà agafant-se de les mans. 

Les persones que vulguin participar d'aquest acte reivindicatiu cal que passin a recollir un número d'inscripció al local de Gramenet per la Independència (a la Plaça de la Vila número 7) a partir de l'1 de setembre. Com cada any també es podran adquirir samarretes commemoratives de la jornada amb un donatiu de 15 euros. Enguany també es posarà a la venda un QR solidari que permetrà formar part de la Xarxa Independència (2 euros que aniran íntegres a fer front a l'emergència social i econòmica actual). 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.