Proves PCR als veïns d'avinguda dels Banús i Dalt dels Banús

  • Xavi Chica

Avui dilluns 17 d'agost i demà dimarts dia 18 s'ampliarà la prova pilot dels tests PCR als veïns dels carrers Avinguda dels Banús i Dalt dels Banús. Les persones empadronades en aquests carrers han rebut un SMS de citació per poder-se fer la prova al Centre Cívic Pins, al carrer Pirineus 2-4. 

Estem a l'espera de conèixer els resultats oficials de les proves PCR que la setmana passada es van fer a Santa Coloma, concretament al Centre Cívic Pins i al CAP del barri Llatí. En total s'esperaven fer com a mínim 4.000 tests en cinc dies. L'única dada disponible és la que es va oferir el passat dimecres, quan s'havien fet 1.500 tests amb una taxa de positius de l'1,5 per cent aproximadament. 

Aquest cribatge massiu que coordina el Departament de Salut amb el suport de l'Ajuntament està pensat per localitzar millor els possibles focus de contagi i trencar la cadena de transmissió de la Covid-19 amb més rapidesa i eficàcia. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.