Reconeixement a la Unitat d'Hipertensió de l'Esperit Sant

  • Xavi Chica

La Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI) ha reconegut la Unitat d’Hipertensió de l’Hospital de l’Esperit Sant amb el segell SEMI excel·lent, que acredita i certifica la seva qualitat assistencial.

Aquesta unitat és una de les 20 unitats monogràfiques de diferents patologies i els 27 serveis de medicina interna distingits per la Societat, que han demostrat la qualitat de l’atenció que proporcionen a partir de les millors pràctiques i de l’evidència científica disponible, tenint en compte 43 estàndards d’excel·lència.

Aquests estàndards s’agrupen en tres processos clau. El primer se centra en l’atenció a pacients aguts hospitalitzats en Medicina Interna, assessorament en Atenció Primària i altres especialitats i atenció complexa i continuïtat de l’atenció al pacient crònic. El segon analitza processos estratègics com la formació i la investigació i, finalment, el tercer és un procés de suport que avalua l’organització i la gestió.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.