Aprovada la proposta de pacificació de l'IE Lluís Millet

  • Xavier López

L'Ajuntament recentment ha comunicat a l'alumnat de l'Institut Escola Lluís Millet que la seva proposta de pacificació del centre es farà realitat aquesta tardor, un cop adjudicades les obres, actualment en licitació.

Els alumnes de secundària de l’Escola Institut Lluís Millet, així com els de primària, es troben amb la situació de no poder travessar quan surten del centre educatiu, ja que no hi ha cap pas de vianants que doni amb la vorera del davant, on es troba el camp de futbol del barri i el Casal de Veïns i Veïnes de les Oliveres.

Com a conseqüència, a l'abril, l'alumnat de primer i segon d'ESO va presentar a l'Ajuntament una proposta de millora de l'entorn de l'entorn del seu centre educatiu, amb el lema Volem un pas de vianants. En aquesta, com indica el propi eslògan, es demana un pas de vianant que uneixi les dues voreres i, a més, senyalitzacions, com la de zona escolar, per tal que els vehicles redueixin la seva velocitat

Des dels departaments municipals de Mobilitat i Espai Públic es va estudiar la proposta i, després de les corresponents adaptacions tècniques, es va decidir incloure aquesta iniciativa en el projecte de millora de l'accessibilitat del transport públic que va rebre fons europeus Next Generation

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: