Afectacions a la mobilitat per les obres a Prat de la Riba

  • Sara Simonet

El passat dilluns, 20 de juny, van començar els treballs previs a les obres d'urbanització del carrer Prat de la Riba, entre Gaspar i Balears, amb l'execució d'una parada provisional d'autobús a l'av. Pallaresa, així com la implantació de la zona d'acopi de materials d'obra al carrer Balears i la zona dels espais annexos —casetes i contenidors— a Prat de la Riba.

Les obres començaran el pròxim 27 de juny, i mentre aquestes durin, aproximadament uns sis mesos, s'hauran de desviar les línies d'autobusos urbans B81 i B82 i els autobusos de transport escolar que pugen per aquest tram fins als instituts Torrent de les Bruixes i La Bastida.

L'Ajuntament ja ha informat els respectius responsables i operadors i ara treballa amb ells en les proves dels nous recorreguts. Així mateix, s'ha informat l'associació de veïns i veïnes del barri i les direccions i les AMPA's de l'IE Pallaresa i l'IES Numància. Aviat s'iniciarà també una campanya d'informació entre el veïnat.

La renovació de Prat de la Riba té com a objectiu millorar l'accessibilitat i la seguretat per a les persones vianants amb una ampliació de les voreres, reduir la velocitat de pas dels vehicles i reordenar l'aparcament i els serveis de la zona.

Se soterraran les línies aèries dels subministraments, es renovarà mobiliari urbà, es repararà el clavegueram, i es reubicaran contenidors. A més, després de les obres, la circulació del carrer canviarà i serà només de baixada.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: