Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Nova campanya de reasfaltat de carrers programada al 2020

  • Xavi Chica

La junta de Govern Local va aprovar al desembre el projecte executiu de pavimentació de diversos carrers de la ciutat per al 2020, amb un pressupost total de 247.150 euros. Les obres es faran en cinc carrers del municipi a principis d’abril i duraran al voltant d’uns 10 dies.

La campanya d’asfaltat per a l’any 2020 s’iniciarà amb uns treballs de pavimentació que s’executaran als carrers de Cabrera (entre Còrdova i Menorca), Magalhaes (entre Joan Valentí Escalas, Mossèn Jacint Verdaguer i Milà i Fontanals), Ciutadella i els passatges Liszt i Irlanda. Encara no s’ha definit el calendari d’execució de l’obra ja que s’està en el període de 30 dies d’exposició pública, termini en el qual es poden presentar al·legacions. Posteriorment es licitarà l’obra i la previsió és que comenci a l’abril.

Aquesta nova campanya de reasfaltat se suma a les tres executades en 2019. La darrera va fer-se a l’octubre als carrers Doctor Ferran, Balears, Nord, Alella, Mozart, Anselm del Riu i Edison.

Factors com la potenciació de la xarxa de transport públic, l’increment del trànsit dels vehicles particulars i la influència de les inclemències meteorològiques incideixen en el deteriorament de les calçades. Les campanyes d’asfaltat són obres de manteniment del tot necessàries que cal fer de manera periòdica per assegurar la seguretat de la conducció i de les persones vianants. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.