Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La comissaria del carrer Irlanda reobrirà d'aquí pocs dies

  • J.M.Roca

La comissaria de la Policia Nacional del carrer Irlanda tornarà a expedir en breu documents d'identitat i passaport, un cop s’hagin enllestit i revisat les obres que s’han dut a terme a les seves dependències. Des de fa més d'un any (el local va ser tancat per aquest motiu a l'octubre de 2018), els colomencs han hagut de renovar o sol·licitar el DNI a Badalona, ​​Sant Adrià o altres comissaries. En el transcurs de les properes setmanes (encara no hi ha una data oficial), reobrirà les seves portes. 

La reforma està servint per actualitzar la comissaria i adaptar-la als temps actuals. La modernització a tots els nivells i, especialment, l'accessibilitat a l’edifici, que era totalment deficient, han estat algunes de les millores.

Mentre s'enllesteixen aquestes qüestions, cosa que no ha estat fàcil per la idiosincràsia de la construcció, s'ha estat portant tota la maquinària -que ha estat en part sent usada en Badalona- i s'han instal·lat els equips informàtics. També el personal s’ha incorporat després de les vacances nadalenques per començar les corresponents proves.

Una de les principals novetats és que el servei d'expedició de documents s'ubica a la planta baixa, a peu de carrer, i d'aquesta manera s'evita l'important flux de persones pujant escales o usant l'ascensor, tan característic en les dependències anteriors.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.