Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Arrenca passat Reis la segona fase d'obres al Passeig Salzereda

  • Xavi Chica

Un cop passada la festivitat de Reis començarà la segona fase de les obres d'urbanització del passeig de la Salzereda, concretament l'actuació que s'ha de fer entre els carrers Pompeu Fabra i Jacint Verdaguer

En aquesta etapa d'obres, s'actuarà a la zona de circulació actual, de manera que el pas de vehicles estarà limitat a un sol carril en sentit únic cap a Sant Adrià de Besòs, que s'habilitarà per la zona actual de carril de serveis.

En sentit Montcada, el desviament es farà des del carrer de Jacint Verdaguer pel carrer de Sant Joaquim, cap al passeig de Llorenç Serra o baixant pel carrer de Pompeu Fabra, que canviarà el sentit entre el passeig de la Salzereda i el carrer de Sant Joaquim.

La línia d'autobús B-14, en direcció Sant Adrià, passarà per l'avinguda de Santa Coloma, i en direcció Montcada per la ruta assenyalada pel carrer de Sant Joaquim. 

Les obres duraran al voltant d’un any i mig i tindran un pressupost de 6,8 milions d’euros finançats, a parts iguals, per l’Ajuntament i els fons europeus del pla Edusi. Això ens porta a la primavera de 2021 com a data més probable perquè el nou Passeig Salzereda sigui una realitat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.