Santa Coloma
 

Es reasfaltaran 8 carrers més durant les properes setmanes

  • Xavi Chica

A partir del proper dilluns 14 d’octubre l’Ajuntament iniciarà una nova campanya d’asfaltat de carrers de la ciutat per al seu manteniment. La primera de les actuacions engloba cinc carrers (Doctor Ferran, Alella, Balears, Nord i Mozart) amb un import d’adjudicació a la licitació de 175.343 euros. L’empresa que s’encarregarà de les obres és FIRTEC SA.

Les feines a realitzar consisteixen bàsicament en el fresat o demolició de la calçada, actuacions puntuals en rigola, mbornals i tapes de serveis, l’estesa de la capa o capes d’anglomerat, la pintura de la senyalització horitzontal i modificació en alguns casos de la senyalització vertical. Durant l’execució de les obres no es podrà accedir als aparcaments i els carrers s’ocuparan en la seva totalitat.

El 14 i 15 d’octubre les obres es faran als carrers Doctor Ferran i Alella, els dies 14, 15 i 16 al carrer Balears en el tram entre la Pallaresa i Prat de la Riba, els dies 16 i 17 d’octubre al carrer Balears en el tram entre Aragó i Pallaressa, al carrer Nord s’actuarà els dies 17 i 18 d’octubre en el tram entre Camil Rossell i Cristòfor Colom mentre que en el carrer Mozart els treballs es faran entre Rambla Fondo i Liszt, també els dies 17 i 18 d’octubre.

D’altra banda, en el darrer ple municipal també va aprovar-se una modificació de crèdit que permetrà reasfaltar tres carrers més de la ciutat. Es tracta dels carrers Cabrera, Wilson i Magalhaes. L’import d’aquesta pavimentació ascendeix a 275.000 euros

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.