Santa Coloma
 

S'estrenen per fi els mòduls temporals de secundària a Can Zam

  • Xavi Chica

Amb més de dos setmanes d’endarreriment, avui dilluns 30 de setembre han obert les seves portes els mòduls de caràcter temporal on 120 alumnes de batxillerat de Santa Coloma faran el curs 2019-20 a l’espera de la construcció del futur nou centre de secundària de Santa Coloma.

Les classes als mòduls provisionals de Can Zam haurien d’haver començat el 12 de setembre però l’endarreriment ha obligat els alumnes afectats a traslladar-se durant un parell de setmanes a l’Escola Oficial d’Idiomes, situada a uns 100 metres de distància dels nous mòduls.

L’Ajuntament de Santa Coloma va denunciar el dia 12 “la seva total disconformitat” amb aquest retard, ja que el consistori colomenc sí va complir amb els compromisos que va assumir amb el Departament d’Educació i amb la comunitat educativa. Aquests compromisos van ser la posada a disposició i adequació del solar per a la col·locació dels mòduls, que s’ha fet durant els mesos de maig i juny, i la preparació de les escomeses perquè els mòduls tinguessin llum i aigua.

D’altra banda, en el ple d’avui dilluns s’aprovarà la mutació demanial i el canvi de titularitat dels terrenys on s’ubicarà el futur nou institut que tindrà Santa Coloma, que se situarà al barri del Raval, a l’avinguda Sanatori 9-13.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.