Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Un bus llançadora farà el recorregut de Fondo a Clot des de demà

  • Xavi Chica

A partir de demà dijous 25 de juliol un bus llançadora farà tot el recorregut afectat per les obres de la L1 de metro (des de Fondo fins a Clot) facilitant la mobilitat dels colomencs i colomenques fins al 30 d’agost, data en què es reobrirà la L1.

Aquest autobus enllaçarà una per una totes les parades de metro i ja no caldrà fer el molest transbordament de deu minuts caminant entre Onze de Setembre i Fabra i Puig, que ha provocat moltes queixes per part dels usuaris aquest juliol.

La menor mobilitat prevista durant aquests últims dies de juliol i l’agost farà possible la posada en marxa d’aquest nou bus llançadora. Fins ara era inviable que els busos habilitats transportessin tots els passatgers que, en situacions de normalitat, fan ús del metro (més de 90.000 persones l'utilitzen cada dia del metro entre Fondo i Clot, xifra que pràcticament cau a la meitat durant l’agost). Un segon servei de bus continuarà reforçant l’eix de la Meridiana fins a Fabra i Puig. També cal recordar que la L9 de metro és una bona alternativa en funció del destí.  

Aquestes mesures preses per Transports Metropolitans de Barcelona han satisfet les demandes de l’Ajuntament de Santa Coloma, ara caldrà veure si també ho fa amb les necessitats dels usuaris.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

 

 

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.