Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Dues noves places van prenent forma al barri de Riu Nord

  • Josep M. Roca

Una plaça de més de 400 metres quadrats ja s’ha obert al barri de Riu Nord en la confluència dels carrers Mare de Déu dels Àngels i dels Baró (fotografia superior). La  nova plaça consta d’una petita zona amb jardí, arbres, mobiliari urbà (bancs, papereres) i una font). A més, s’ha instal·lat un joc infantil inclusiu. La plaça es va obrir al públic el passat 18 de juny.

En altres punts del barri, en aquest cas la plaça d’en Baró i el jardí José Berruezo, també hi ha obres. S’espera que tindran unes 15  setmanes de durada . L’empresa Hercal Diggers, amb un pressupost de 266.683,24 euros, hi farà una plaça més permeable, més oberta al barri i amb aportacions diverses, entre elles les de l’alumnat de l’escola Torre Balldovina.  

Representants de l’A.VV. del barri de Riu Nord demanen que la reforma del Passeig Salzereda, que ja està en marxa englobi el tram que va des dels jutjats fins a l’avinguda de la Pallaresa, petició que, en el seu moment,  el govern municipal va acabar incloent al projecte definitiu que es posarà a licitació en el proper ple de juliol.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.