L'avaria d'un bus de la línia V33 provoca un caos circulatori

  • Xavi Chica

Un autobus de la línia V33 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s'ha avariat a la sortida de la parada de metro de la L1 de Santa Coloma en direcció al riu Besòs a primera hora de la tarda. 

La nova configuració de la Plaça de la Vila i del Passeig Llorenç Serra en el tram entre la Rambla i el Pont Vell de Santa Coloma ha obligat a tallar el trànsit de pujada des de l'avinguda Santa Coloma per permetre la circulació només en un sentit de la marxa. Durant una hora el tall ha provocat importants cues entre els vehicles que venien des de la Rambla i els que es volien incorporar des del carrer Sant Carles, molts dels quals havien de canviar la seva intenció de dirigir-se cap a la Rambla. 

Malgrat la presència de diversos agents de la Policia Local, la situació ha esdevingut un petit caos que ha alentit la marxa en aquest sector de la ciutat ja afectat pel nou carril bici que s'ha col·locat recentment. L'incident també ha provocat retards i desconcert per part dels usuaris en el servei dels autobusos llançadera que des del 30 de juny substitueixen el servei de metro pel tall de la línia 1 entre Fondo i Clot. Durant una estona s'ha vist una llarga cua d'autobusos en sentit Besòs que no podien continuar la seva marxa. 

A les 17:10h de la tarda l'autobus de la V33 ha estat retirat de la via per una grua i s'ha començat a restablir la normalitat en el trànsit. Ni Transports Metropolitans ni cap organisme oficial ha explicat quina ha estat l'afectació de l'inicident. 

Fotografia: Xavi Chica. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: