Santa Coloma
 

Millorar l'enllumenat serà un dels objectius del nou mandat

  • Xavi Chica

Un dels objectius del nou govern socialista per al nou mandat 2019-2023 serà la renovació de bona part de l'enllumenat de Santa Coloma, millora que també ajudarà a incrementar la percepció de seguretat per part de la ciutadania i a dinamitzar l'activitat en determinats punts de la ciutat, com per exemple a la zona comercial de Singuerlín.

Aquest mes de juny ja han arrencat diversos treballs de renovació de l'enllumenat i instal·lació d'il·luminació LED als carrers del Rellotge, Mare de Déu dels Àngels, Baró i en les places Olimpo i Catalunya.

També està previst millorar l’enllumenat al carrer Francesc Moragas (entre avinguda Santa Coloma i avinguda Generalitat) i al carrer Cultura.

La il·luminació LED en l'enllumenat públic redueix els costos d'energia, és molt més ecològica (no conté mercuri ni genera espectres infrarojos ni ultraviolats) i la distribució de la llum és millor en l'àrea compresa on se situa. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.