Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Nou punt de càrrega per a cotxes elèctrics a l'avinguda Banús

  • Xavi Chica

Santa Coloma ha estrenat fa pocs dies un nou punt de càrrega per a cotxes elèctrics, que s'ha ubicat a l'avinguda Banús números 8-10, en aquest cas per donar servei a dos turismes.

És la tercera zona de la ciutat on es pot recarregar la bateria del vehicle elèctric després dels punts que ja funcionen des de fa temps en els aparcaments subterranis de Gramepark a la Rambla Sant Sebastià i a la Rambla del Fondo (Plaça Mediterrània), i que permeten carregar simultàniament 8 motos i 4 cotxes en total.

Carregar el cotxe elèctric no té cap cost addicional per al conductor més enllà del preu de la zona blava. El temps de càrrega màxim establert és de 90 minuts durant l'horari regulat, el que dóna una autonomia estimada d'uns 30 o 40 quilòmetres al vehicle. El conductor, això sí, ha de portar amb si el cable de càrrega.

Per ara, no es duen a terme massa càrregues de cotxes elèctrics a la ciutat, però a llarg termini aquestes creixeran exponencialment a mesura que es vagin comercialitzant més vehicles d'aquest tipus, que ajudaran a rebaixar els índexs de contaminació. En els subterranis de la Rambla Sant Sebastià, per exemple, s'han fet al voltant d'unes 100 recarregues elèctriques en l'últim any, segons fonts de Gramepark.

Per activar la càrrega elèctric de vehicles en tots els estacionaments caldrà fer servir l'aplicatiu de Place to plug, disponible tant en l'AppStore com a Play Store.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.