Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Can Zam estrena una nova zona de jocs infantils

  • Xavi Chica

Fa unes setmanes es va estrenar al parc de Can Zam de Santa Coloma una nova zona de jocs infantils adaptada i inclusiva, formada per deu elements per jugar situats sobre una plataforma de cautxú. Aquesta nova zona de lleure està pensada perquè sigui accessible per a cotxets de nadons i cadires de rodes.

Els deu elements instal·lats s’agrupen en set tipus de jocs diferents en un espai dissenyat amb criteris ambientals i socials pel Servei de Promoció i Conservació de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) conjuntament amb els serveis tècnics de l’Ajuntament. Aquests nous jocs completen la zona infantil que ja existia i que es va dur a terme fa un parell d’anys.

En els propers mesos, al voltant d’aquesta zona de jocs infantils s’hi plantarà arbrat perquè doni ombra a l’estiu.

Promoure mesures i aplicar criteris d’accessibilitat universal en les actuacions de millora de l’espai públic són alguns dels objectius del Pla d’Acció Municipal (PAM). El nous jocs de Can Zam són una acció més de les que es porten a terme en aquest sentit, com també ho són les rampes a les voreres o les plataformes d’accés als autobusos.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.