Finalitzen les obres als carrers Baró i Mare de Déu dels Àngels

  • Xavi Chica

Les obres dels carrers Baró i la Mare de Déu dels Àngels que van començar al juny amb l'objectiu de pacificar-les, ja que són la via d'entrada i sortida al barri Riu Nord, estan a punt de finalitzar amb els darrers treballs de pavimentació de voreres i asfaltat de la calçada.

La reurbanització dels carrers s'ha executat mitjançant la construcció de vials en plataforma única, de manera que la calçada i les voreres estan al mateix nivell, prioritzant les persones respecte dels vehicles, afavorint així també la circulació de la ciutadania amb mobilitat reduïda.

S'han col·locat nous elements de mobiliari i soterrat les línies aèries i subterrànies de les companyies de serveis, a més de substituir-se l'enllumenat existent per una lluminària més eficient.

La urbanització en plataforma única de la plaça de la cantonada de Baró amb la Mare de Déu dels Àngels ha creat un espai inclusiu, integrador i accessible. El centre de la plaça es converteix en una zona de joc infantil amb la col·locació dun element de joc de grans dimensions.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: