Nova campanya per fer accessibles més passos de vianants

  • Xavi Chica

Ahir dilluns 27 de setembre va iniciar-se una nova campanya d'adaptació de passos de vianants per millorar l'accessibilitat de la nostra ciutat. Les primeres actuacions es fan al carrer Saragossa i al Passatge Saragossa

L'Ajuntament continua treballant per a la supressió de barreres arquitectòniques a la via pública amb l'objectiu principal de millorar l'accessibilitat i la seguretat de persones amb mobilitat reduïda. En una actuació conjunta en els sis districtes de la ciutat, es treballarà en la millora de l'accessibilitat dels guals per facilitar el pas de vianants i oferir itineraris segurs a la ciutadania. En una primera fase de les obres s'executaran tasques d'enderroc de vorera i vorada i de base de formigó.

L'objectiu comú d'aquestes actuacions que s'estendran per tots els barris és aconseguir un urbanisme més amable i de proximitat més confortable. Els treballs tindran una durada màxima de dos mesos amb un import total de les obres adjudicades de 76.715,28 euros (IVA inclòs).

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: