Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Gat feral

Veu Animal tindrà el seu propi centre de recuperació de gats ferals

  • Xavi Chica

La protectora colomenca Veu Animal ha anunciat la posada en marxa d'un centre de recuperació de gats de carrer en un local de Santa Coloma per atendre gats malalts o ferits i, un cop curats, tornar-los a les seves respectives colònies. Ara com ara la protectora prefereix no revelar la ubicació d'aquest centre per evitar possibles abandonaments a les seves instal·lacions.

És un pas important d'aquesta protectora que actualment compta amb una vintena de voluntaris i que amb recursos propis (quotes de socis, microdonacions, etc.) ha aconseguit fer realitat aquest projecte. La idea respon també a la necessitat d'atendre els gats ja que el CCAAC, el Centre Comarcial d'Animals de Companyia, "atén només a gossos però no es fa càrrec de la resta d'animals domèstics", explica Irene Arnedo, presidenta de Veu animal.

La notícia de l'obertura d'aquest centre es produeix uns dies abans de la festa que Veu Animal organitzarà al Parc Europa el proper dissabte 26 de maig i en la qual un any més es promourà l'adopció i tinença responsable d'animals. En els últims anys, sobretot arran de la desfilada d'animals del CCAAC, han sorgit diverses adopcions.

La festa, en què participaran almenys 25 associacions de l'entorn de Barcelona, ​​durarà tot el dia i qui ho desitgi també pot menjar-se una paella vegana i un refresc per tan sols 5 euros, i de pas brindar una petita ajuda a la protectora d' animals de Santa Coloma.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.