Santa Coloma
 

Una nova plaça substituirà l'antic col·legi Sant Just

  • Josep M. Roca

Ja s'ha enderrocat l'antic edifici del col·legi Sant Just, el que ha permès  alliberar un solar important que esponjarà el barri de Can Mariner, un dels més densos de població de la ciutat.
S'han demolit uns 1.300 metres quadrats de la vella escola per convertir-lo en zona verda. Tota la feina durarà unes vuit setmanes i tindran un cost de 137.572 euros, finançats al cinquanta per cent per l’Ajuntament i la Unió Europea (fons Feder).

Un cop enderrocat el vell edifici, es procedirà a la urbanització de l’espai, creant una nova plaça amb zona ajardinada i donant preferència als vianants tant al carrer Sant Just com al tram del carrer Jacint Verdaguer entre Roselles i Ramon Llull. També en una fase posterior, es construirà un edifici residencial per a gent gran, una altra de les grans necessitats que té tant el barri com la ciutat en general.
El cost d’urbanitzar el futur espai es preveu en 962.769 euros abans de la seva adjudicació. El procés de licitació es farà durant el mes de juliol, les obres s’adjudicaran al setembre i si els terminis es compleixen, la reforma començarà a finals del proper mes d’octubre. El termini previst d’execució és de 7 mesos, per tant es preveu que l’obra estigui enllestida abans de l’estiu de 2020.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.