La USIR desmantella un taller il·legal de confecció

  • ALbert Gràcia

La USIR, Unitat de Suport i Intervenció Ràpida de la Policia Local, ha desmantellat un taller clandestí de confecció i costura de bates mèdiques i mascaretes.

El taller estava situat en un local comercial que no tenia llicència per exercir l’activitat en qüestió ni complia la normativa que autoritza la fabricació de material sanitari.

A més, tampoc es respectava la legislació laboral perquè els treballadors i treballadores no estaven donats d’alta a la Seguretat Social.

En l’operació, la Policia Local ha intervingut més de 3.000 bates i s’ha procedit a precintar altre tipus de material per a la seva posterior retirada. La persona responsable del taller ha estat denunciada per diferents infraccions i l’activitat al local, de moment, ha quedat aturada. Aquesta intervenció s’ha pogut realitzar gràcies a la informació que han proporcionat a la Policia Local els veïns i veïnes de la zona.

La USIR és una unitat de nova creació que empra agents en servei que estan a plena disponibilitat. És un reforç per a les patrulles policials i per a casos especials com aquest.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.