L'Ajuntament reclama a Aigües de BCN més control de les avaries

  • Xavi Chica

Diverses avaries i rebentades de canonades d'aigua han afectat diversos punts de Santa Coloma en els últims dies del mes de gener.

Una fuita d'aigua va deixar sense subministrament les finques, 3, 5, 7 i 9 del carrer Liszt fa uns dies. També hi ha hagut problemes per una rebentada que va deixar sense subministrament diversos habitatges dels carrers Montseny, Isaac Albéniz i el carrer i el passatge Tarragona, afectant a uns 35 usuaris. Al número 58 del carrer Beethoven també es va produir una fuga i es va haver de tallar l'aigua a les finques que van des del número 52 al 68. I Dos incidents més van afectar de nou al carrer Liszt i a Valentí Escalas. També hi ha hagut problemes amb avaries que semblaven ja solventades. 

L'Ajuntament ha reclamat a Aigües de Barcelona una resposta immediata per posar solució a aquestes incidències que estan causant moltes molèsties als veïns.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.