Es suspèn el contracte de neteja d’edificis per un recurs

  • Sara Simonet

El contracte de neteja d'edificis de l'ajuntament ha quedat suspès a l'espera de la resolució judicial del recurs especial presentat per l'empresa Óptima Facility Service contra l'adjudicació dels serveis a l'empresa Idònia Natur per 16,6 milions d’euros.

La causa del recurs se centra en el fet que l'oferta econòmica feta per Óptima era inferior a la presentada per l’empresa guanyadora. Fons municipals indiquen que  els tècnics de l’ajunatment, en fer les valoracions per puntuar les ofertes seguint les directius del plec de condicions, van entendre que els horaris dels treballadors superaven les 35 hores setmanals que marca el conveni col·lectiu que hi regeix en l’actualitat per a la plantilla  i que aquesta la diferència afavoria el recurrent i que un cop corregida l’oferta de Idònia Natur resultava millor.

Ara, mentre els jutges decideixen el recurs, l'Ajuntament ha hagut de modificar el contracte antic per tal d'ampliar-lo i cobrir els nous serveis que s’ofereixen per culpa de les despeses extres en neteja d’edificis derivades de l’extra provocat per la Covid-19 , que suposa una suma addicional de 245.000 euros, que ja s’havien incorporat al nou contracte, ara suspès.

El temps de contracte començarà a comptar quan es resolgui el recurs que s’espera sigui aquest mateix mes de març

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: