“CulturaMENT”; la nova proposta per a la gent gran

  • Sara Simonet

Des de l'1 de novembre s'està celebrant la "Quinzena CulturaMENT", una experiència pilot que programa una setantena d'activitats culturals adreçades exclusivament a persones grans amb malalties mentals i a les seves famílies i persones cuidadores.

En aquesta primera edició, que organitza la Diputació de Barcelona, participen dotze municipis, entre ells Santa Coloma, que entre altres coses ha programat el Festival Internacional de Teatre Integratiu (FITI), i algunes activitats que acolliran l'Auditori de Can Roig i Torres i el Museu de Torre Balldovina.

"CulturaMENT" té per objectiu donar eines als ajuntaments perquè desenvolupin les seves propostes culturals i les integrin en l'oferta d'activitats del municipi adreçades a persones grans que pateixen malalties mentals, com ara l'Alzheimer. El projecte també pretén contribuir a la dinamització del sector cultural i els seus agents al territori.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: