Un llibre d'humor, novetat literària amb segell colomenc

  • Sara Simonet

Celibato Cascajo és el primer llibre de l'autor colomenc Inocencio Pagès. La novel·la, una comèdia, explica la vida d'en Jan, un nen abandonat pels seus pares biològics, que acaba sent adoptat per una madrastra "pilingui" i que es veu obligat a afrontar els obstacles de la vida per aconseguir el seu gran objectiu: ser un agent secret.

La història, inspirada en un futur hipotètic que mostra una versió apocalíptica d'Espanya, té com a rerefons una forta crítica social, on s'aborden temes com l'empatia, la constància, o el fet de no deixar-se vèncer per les grans dificultats socials que avui en dia pateix la societat.

L'autor va tardar dos anys a escriure el llibre, que serà presentat de forma oficial el dia 30 d'octubre al Museu de la Torre Balldovina. La novel·la està publicada per l'editorial Libros Indie i es pot aconseguir a través de la plataforma d'Amazon o a la Casa del Libro.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: