L’Ajuntament i l’ACAF presenten les Postals de Santa Coloma

  • Sara Simonet

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir ahir a la tarda la presentació de les Postals de Santa Coloma de Gramenet. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa, Núria Parlon, juntament amb el president de l'Associació Colomenca d'Aficionats a la Fotografia (ACAF), Pedro Justicia. També hi van assistir el primer tinent d'alcaldessa, Esteve Serrano, i la tinenta d'alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez.

El projecte "Postals de Santa Coloma de Gramenet" consisteix en un paquet de 20 postals amb imatges de 18 fotògrafs i fotògrafes de l'ACAF que han cedit l'ús al Departament de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament. Aquestes no estan a la venda al públic i es reparteixen a les diferents activitats que organitza aquest departament sota la marca Gramenet Turisme.

Durant l'acte, l'alcaldessa Núria Parlon va afirmar que "aquestes postals són una gran eina per mostrar la bellesa de molts indrets de la ciutat. Per això cal agrair la disposició i col·laboració de l'ACAF en aquest projecte de promoció de la ciutat".

Per la seva part, Pedro Justicia va voler agrair "la tasca i amor cap a la fotografia dels socis i sòcies de l'ACAF".

Aquesta iniciativa és una de les primeres que s'han posat en marxa en col·laboració amb l'ACAF amb la qual, avui dia, s'està treballant en diferents projectes.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: