Núria Parlon presideix el Consorci de la UNED

Santa Coloma presideix el Consorci Universitari d'UNED

  • Sara Simonet

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, serà, a partir d'ara, l'encarregada de presidir el Consorci Universitari del Centre Associat de la UNED Província de Barcelona. Aquesta presidència és rotatòria i canvia cada dos anys alternant-se entre el rector de la UNED i les alcaldesses de les ciutats que hi participen; Santa Coloma, Sant Boi de Llobregat i Canet de Mar.

El Consorci té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de l'ensenyament a distància a la província de Barcelona. Per aquesta raó, durant el curs acadèmic 2021-2022, s'impartiran els graus de Dret, Educació Social, Pedagogia, Psicologia i Treball Social, a més del Curs d'Accés a la Universitat (CAD) a la seu de la UNED a Santa Coloma.

L'objectiu del govern és el de situar a Santa Coloma dins del circuit d'educació superior, i fomentar el projecte "Santa Coloma, ciutat universitària", que té com a objectiu impulsar la relació entre la ciutat i el món universitari i potenciar així la transferència de coneixement.

Foto: Ajuntament de Santa Coloma

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: