Dones escoltant "La CIBA On Air"

“La CIBA On Air”, la nova programació de podcasts feministes

  • Sara Simonet

En el marc de l'Escola d'Estiu de la CIBA, el centre de recursos per a dones de Santa Coloma, s'ha estrenat "La CIBA On Air", un altaveu per difondre no només el projectes del centre, sinó també les iniciatives i aportacions de dones de diferents àmbits.

Aquest nou projecte, que té com a objectiu fer valdre el feminisme, inclou la producció de quatre podcasts i un espai de ràdio fórmula que s'emetrà periòdicament mitjançant el canar que s'ha creat a la plataforma Ivoox.

"La CIBA On Air" va estrenar la seva programació el passat dilluns amb el podcast Ona Lila, un programa que s'encarrega de donar veu a La CIBA, als seus projectes i activitats, a més de tractar temes més específics i especialitzats en matèria d'igualtat i feminisme.

A partir d'ara, un dimecres de cada dues setmanes s'emetrà l'espai "Are you ready books", que s'endinsarà en el món literari des d'una perspectiva feminista. Els dijous serà el moment de tractar temes d'actualitat a l'espai Materia Girls. I els divendres, arribarà la secció musical de ràdio fórmula a càrrec de Dj Siamiss.

Aquesta proposta forma part de #LaCIBADigitalSummer, la iniciativa que, de manera lúdica, feminista i innovadora vol apropar les competències digitals i tecnològiques a la ciutadania de Santa Coloma.

Foto: La CIBA

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: