La Cursa Contra el Càncer tindrà un límit de 500 participants

  • Sara Simonet

El proper 24 d'octubre se celebrarà la XVII edició de la Cursa i Caminada Contra el Càncer, fins ara coneguda com la Cursa per la vida. Aquesta es realitzarà al Camp d'Atletisme Antonio Amorós i consistirà en un recorregut d'1 milla, és a dir 4 voltes a les pistes d'atletisme.

L'any 2019 la cursa per la vida va batre rècord d'inscripcions, amb 5.000 persones inscrites, un màxim que enguany, a causa de les restriccions derivades de la pandèmia, només podrà ser de 500 participants.

En aquesta nova edició l'ACCC – Catalunya comptarà amb la col·laboració de la Fundació Tallers, que s'encarregarà dels diferents punts d'inscripció i venda de samarretes repartits per la ciutat.

Sílvia Pérez, Coordinadora comarcal de l'ACCC al Maresme i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha volgut agrair la participació de totes les entitats i també la col·laboració dels tres mercats de la ciutat, que enguany, oferiran fruita per repartir als participants en acabar la cursa o la caminada.

Tot el que es recapti amb aquesta iniciativa anirà destinat a les tasques de promoció de la salut, a acompanyar a les famílies i els pacients amb càncer i, a la recerca i el diagnòstic de la malaltia. Des de l'Associació Espanyola Contra el Càncer esperen i desitgen que l'any vinent tot pugui tornar a la normalitat i que hi pugui participar un nombre més elevat de gent.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: