481 colomencs poden votar a les eleccions del FC Barcelona

  • Xavi Chica

El proper 7 de març, si no hi ha un nou canvi de data per la crisi de la covid, se celebraran les eleccions per escollir el nou president del FC Barcelona i a Santa Coloma hi haurà participació. A la ciutat hi ha 609 socis, però amb dret a vot només 481. Per a poder votar, el club demana en els seus estatuts uns requisits: ser majors d’edat, no estar legalment incapacitats, tenir una antiguitat mínima d’un any, no tenir suspesa la condició de soci i estar inclòs en el cens electoral segons l’article 47 dels Estatuts del FC Barcelona.

El club està buscant solucions per evitar que hi hagi una concentració de persones amb dret a vot. L’opció de votar per correu i la d’obrir noves seus electorals són algunes de les alternatives amb les que treballen FC Barcelona i Generalitat de Catalunya per garantir la seguretat en la jornada electoral.

El Barça, a més, està present a la ciutat a través de tres penyes oficials: la Penya Barcelonista de Santa Coloma de Gramenet, la Penya Barcelonista Gol 3000 i la Penya Barcelonista Johan.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.