Hi haurà restriccions fins a l’11 de gener en espais esportius

  • Xavi Chica

Fins a l’11 de gener pel cap baix estaran vigents les noves restriccions per a les instal·lacions esportives. Així, els gimnasos i els espais esportius tancats podran obrir amb un aforament màxim del 30 per cent, sempre que hi hagi bona ventilació, amb cita prèvia, estiguin tancats els vestuaris i que les activitats grupals siguin amb mascareta.

En els interiors dels gimnasos serà obligatori portar mascareta, també durant la realització dels exercicis, sigui quina sigui la seva intensitat. No es permet el desplaçament entre comarques per anar a fer entrenaments o practicar esport individual cap dia de la setmana. La pràctica esportiva individual a l’exterior ha de ser en grups de com a màxim sis persones. Es permet la pràctica esportiva federada i esport escolar amb grups de més de 6 persones complint el pla d’actuació sectorial del Procicat.

Les instal·lacions exteriors podran obrir amb un 50 per cent d’aforament. L’horari d’obertura i tancament és manté de 06:00h del matí a 21:00h de la nit.  Recordem que les activitats professionals i les competicions de caire estatal no es veuen afectades per aquetes restriccions.  Caldrà veure si el proper 11 de gener la situació sanitària a Catalunya permet suavitzar aquestes restriccions, en cas contrari podrien allargar-se en el temps o que es decretin de noves.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: