Grameimpuls atén 81 persones amb diversitat funcional

  • Xavi Chica

L’empresa municipal Grameimpuls ha atès, des de gener fins l'abril de 2020, un total de 81 persones en el marc dels dos programes per a la diversitat funcional que gestiona: el programa Serveis laborals especialitzats d’orientació, acompanyament i suport a la inserció per a persones amb certificat de discapacitat i/o malaltia mental (SIOAS) i el de l’Oficina Tècnica Laboral (OTL). L’objectiu d’ambdós programes és acompanyar en el procés d’inserció laboral a persones que estan en tractament de salut mental o tenen diversitat funcional.

Tant un com l’altre pretenen afavorir la inserció laboral de persones amb diagnòstic acreditat de malaltia mental en tractament sanitari o diversitat funcional. En el cas de l’OTL, totes les persones ateses vénen derivades del centre de salut mental Martí Julià de Santa Coloma. A més d’ajudar-les a aconseguir un lloc de treball, es realitza una tasca de suport vers les necessitats psicosocials i les problemàtiques que envolten l’entrada de les persones amb malaltia mental al mercat laboral. En aquest sentit, l’acompanyament es continua realitzant encara que la persona ja estigui inserida.

Les persones interessades en participar-hi en aquests programes poden posar-se en contacte amb Grameimpuls a través del número de telèfon 93.466.15.65. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.