L’Agrupació prepara la Black Week i la campanya de Nadal

  • Sara Simonet

L'Agrupació del Comerç i la Indústria prepara la Black Week, que se celebrarà la setmana del 22 al 28 de novembre, i la propera campanya de Nadal. Durant la celebració de la Black Week, els comerços associats, un total de 50 enguany, oferiran promocions especials pels seus clients i posaran els productes habituals a preus molt més econòmics. L'Agrupació s’encarregarà de subministrar globus per decorar i material per marcar les ofertes i les promocions, que també es podran consultar al web del totama.cat.

L'entitat prepara també la campanya de Nadal, en la que està previst que hi participin un nombre més elevat de comerços gràcies al fet que podran tornar les activitats al carrer, quelcom que atrau molts més participants.

Amb aquesta sèrie d'iniciatives, l'objectiu de l'Agrupació és crear una forta xarxa de comerços locals i, alhora fomentar el comerç de proximitat entre els colomencs i les colomenques.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: