Grameimpuls contractarà 140 persones al febrer

  • Albert Vilardaga

Aquest mes de febrer, l'empresa Grameimpuls contractarà 140 persones que es trobin en situació d’atur i no siguin perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, preferentment més grans de 45 anys, persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció o dones a l’atur. 

La duració dels contractes serà d'entre 6 mesos i 1 any i es faran a través de 12 projectes, la majoria vinculats a la millora de parcs i jardins, la neteja d’instal·lacions esportives, la millora de l’entorn periurbà i les tasques de jardinera, la neteja urbana, el manteniment d’edificis i espais públics, el manteniment i neteja d’immobles, el manteniment de la Serra de Marina i el suport als serveis municipals, entre altres.

La convocatòria té una sensibilitat especial amb les dones en situació d'atur de molt llarga durada, més grans de 55 anys o víctimes de violència de gènere.

 
Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.