Les assistents reunides

La CIBA organitza el 1er Esmorzar del projecte Dones Futur

  • Sara Simonet

Per celebrar el 1r Esmorzar de "Dones Futur", La CIBA, el centre de recursos per a dones de Santa Coloma, va reunir el passat divendres nou dones rellevants de diferents empreses i institucions amb l'objectiu de marcar les línies estratègiques del nou projecte que fomentarà la col·laboració publicoprivada per a l'apoderament, la generació d'oportunitats i la millora de l'ocupabilitat de les dones, principalment, a través de la tecnologia.

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va estar l'encarregada de donar la benvinguda als assistents en un acte presidit per la directora de polítiques d'igualtat i LGTBI de l'Ajuntament de Santa Coloma, Maribel Cárdenas.

Entre les participants hi havia representants d'Aigües de Barcelona, Telefónica, l'Institut Català d'Oncologia (ICO), Oracle, Suara Cooperativa, Sorli Discau i del mateix Ajuntament de Santa Coloma que disposen d'una àmplia i reconeguda trajectòria professional i són referents en el treball per la igualtat.

Les assistents van poder intercanviar idees i experiències entorn dels reptes i les oportunitats que ofereix la tecnologia per a l'apoderament de les dones, els aspectes que s'haurien de prioritzar per reduir la bretxa digital i les estratègies que caldria implementar per la millora de l'ocupabilitat.

Foto: Ajuntament de Santa Coloma

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: