El col·legi Sagarra obre el seu pati en horari de tarda-nit

  • Marina Tovar

A principis d’estiu, l’Ajuntament anunciava l’obertura de patis d’escola per oferir una alternativa d’oci saludable als joves. També s’incloïa la introducció de monitors que dinamitzarien diverses activitats esportives i vigilarien les instal·lacions. Un mes més tard, l’Ajuntament obre el pati del col·legi Sagarra en horari de tarda-nit.

Es tracta d’un projecte pilot de pati obert, s’ha escollit el centre Ferra de Sagarra per fer-ho. Estarà obert de dijous a diumenge de 19h a 23h. A més, hi haurà diferents activitats esportives obertes a tothom. L’espai comptarà amb personal especialitzat en esports i educació social. Estarà obert fins al 28 d’agost.

De moment, no s’ha enunciat l’obertura de cap altre col·legi. Aquesta mesura s’anunciava de la mà de l’Estiu a la Fresca, que va començar el 30 de juny. En aquest, hi ha moltes activitats per a joves i famílies, en la línia de fomentar alternatives d’oci als colomencs que no marxin de la ciutat durant l’estiu.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: