Una setmana més de talls als carrers Gaspar i Prat de la Riba

  • Toni Salvador

Les afectacions al trànsit produïdes per les obres d’urbanització al carrer Prat de la Riba s’allargaran una setmana més del que preveia l’empresa contractada. Els talls que havien de durar fins l’1 d’agost, de moment s’allargaran fins el 7 d’agost. Les tasques de renovació van començar el 20 de juny i les últimes setmanes també mantenien tancat l’accés al carrer Gaspar des de l’avinguda Pallaresa, on només hi pot accedir el veïnat. Tot i això, hi ha persones que no poden accedir als seus guals, pel que l’Ajuntament ha ofert als afectats l’alternativa de poder estacionar els seus vehicles a l’esplanada del Recinte Torribera.

Els talls dels carrers afecten principalment al recorregut de les línies d'autobusos urbans B81 i B82 i dels autobusos de transport escolar que pugen per aquest tram fins als instituts Torrent de les Bruixes i La Bastida. En comptes de travessar tot Prat de la Riba fins els centres de secundària, els vehicles pugen per Mossèn Camil Rossell, giren pel carrer del Nord fins a Wilson i pugen als instituts pel carrer Santa Eulàlia.

La renovació de Prat de la Riba té com a objectiu millorar l'accessibilitat i la seguretat per a les persones vianants amb una ampliació de les voreres, reduir la velocitat de pas dels vehicles i reordenar l'aparcament i els serveis de la zona.

Se soterraran les línies aèries dels subministraments, es renovarà mobiliari urbà, es repararà el clavegueram, i es ressituaran contenidors. A més, després de les obres, la circulació del carrer canviarà i serà només de baixada.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: