Obre el termini d’ajuts a l’oci nocturn i la restauració

  • Marina Tovar

La Regidoria de Comerç ha obert el termini per sol·licitar subvencions en la seva nova campanya d'ajuts covid. Enfocada en ajudar a aquells negocis del sector de l’oci nocturn i de la restauració sense terrat en la via pública. El termini ja està disponible i finalitzarà el dimecres 28 de setembre de 2022, s’ha de tramitar a l’Oficina d’Informació a la Ciutadania.

Els ajuts podran ser de fins a 1.500 euros per activitats de restauració i forns de pa o pastisseries amb degustació i de fins a 3.000 euros per activitats d’oci nocturn. Serviran per cobrir, com a màxim; el 50% de les quotes d’autònoms, el 50% de les despeses de Seguretat Social (si no cotitzen per règim general) i el 50% del lloguer del local, durant un màxim de sis mesos.

Per poder-hi accedir els locals no hauran de disposar de llicència de terrat en la via pública i hauran d’haver iniciat la seva activitat abans de l’1 de gener de 2022. També hauran de disposar de llicència municipal, o una sol·licitud d’aquesta, i no tenir deutes amb les administracions públiques.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: