Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Multa de 250 euros per abandonar mobiliari en ple carrer

  • Xavi Chica

Dues persones han estat multades per la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet amb una sanció de 250 euros per abandonar mobiliari i objectes voluminosos al costat dels contenidors que hi ha situats a la Rambla Sant Sebastià cantonada amb carrer Doctor Pagès. Aquest comportament incívic pot ser sancionat fins als 600 euros en cas de reincidència. 

L'Ajuntament recorda la necessitat d'utilitzar el servei gratuït a domicili de recollida d'objectes voluminosos i insisteix en evitar l'abandonament d'estris vells al carrer. Les ordenances municipals sanciona aquest comportament amb multes tant a particulars com a comerços.

En benefici de la rendibilitat del treball que realitzen els serveis de neteja tots els dies de l’any, cal recordar que n’hi ha un altre que recull de manera gratuïta i a domicili els objectes voluminosos (matalassos, mobles vells, electrodomèstics...). Aquest servei s’ha de demanar trucant al número de telèfon 93 3857312 (de dilluns a dijous de 8.00 a 18.00 h i els divendres de 8.00 a 14.30 hores).

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.