Descartat el possible cas de coronavirus a l'Esperit Sant

  • El Mirall.net

Els professionals del centre hospitalari Fundació Hospital de l'Esperit (FHES) han descartat la possibilitat que una pacient xinesa de 49 anys que ha ingressat aquesta tarda al servei d'Urgències de l'hospital pugui ser portadora del coronavirus.

La pacient, que venia de Xangai, ja havia estat sotmesa a un control a l'aeroport xinès i allà en principi ja s'havia descartat la possibilitat que fos un cas de coronavirus. La febre persistent ha fet que la dona es desplacés a l'hospital de l'Esperit Sant on, en veure-la amb la mascareta posada, l'han feta passar immediatament a unes dependències especials, on se l'ha reconegut i efectuat les proves protocol·làries internes del centre per detectar qualsevol incidència respecte aquesta epidèmia. 

De fet, els responsables de l'hospital han contactat amb el servei de vigilància epidemiològica del Departament de Salut Pública de la Generalitat, que està molt pendent d'aquesta malaltia. Les proves realitzades han fet que Sanitat hagi descartat l'opció que es tractés d'un cas de coronavirus. La senyora estava sent tractada per curar-li la malaltia particular que li provoca la febre i el malestar. 

El fet que passés per la sala d'espera, ni que fos ràpidament com ha estat el cas, ha obligat a informar els altres pacients que hi havia d'aquest cas, com marca la normativa protocol·lària. Aquest fet ha provocat un conat d'alarma que ràpidament s'ha traslladat a les xarxes socials. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.