Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Finalitzats els treballs de neteja de la campanya del Tomicus

  • Xavi Chica

La Diputació, a través de l'empresa Paisatgisme Melsió, va dur a terme els treballs pendents de trituració de les restes de brancatge que no s'havien retirat després de la campanya contra el Tomicus, i que resultaven un risc en la propagació d'un hipotètic incendi a la Serralada de Marina. 

El 26 de juliol la muntanya colomenc estava ja molt més neta, com es pot comprovar en les imatges superiors, que mostren l'abans i el després en un dels punts crítics. Una exhaustiva revisió sobre el terreny el dia 31 per part de la directora del Parc de la Serralada de Marina, Cinta Pérez, voluntaris forestals, un tècnic de l'empresa i de Pep Palacio, del col·lectiu ciutadà del CE Puigcastellar, va confirmar els progressos realitzats, tasca que ha agraït el CEP.

Aquest agost personal del Parc de la Serralada de Marina acabarà de polir els últims detalls de la campanya. Al setembre, hi ha prevista una actuació en els voltants de diversos pins centenaris situats en el curs de la Riera de Can Calvet, ja que en la seva base també hi ha força branques escampades. És una zona habitual de pas de persones, algunes fumadores, motiu que obliga a mantenir-la neta.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.