Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Copisa farà la fase II del Passeig Salzereda a partir de l’octubre

  • Xavi Chica

Tot llest des del punt de vista administratiu perquè, un cop passat l’estiu, comencin les obres de la fase II del Passeig Salzereda des del carrer Pompeu Fabra fins al carrer Jacint Verdaguer. La junta de govern local va aprovar la classificació de les diferents ofertes presentades en la licitació, sent la millor classificada d’elles la de Copisa, per un valor de 3,9 milions d’euros més IVA, molt per sota dels 5,8 milions d’euros més IVA que contemplava el pressupost inicial de licitació. Ara la citada empresa ha de presentar la documentació preceptiva per confirmar l’adjudicació.

D’aquesta forma les obres està previst que arrenquin la primera setmana del mes d’octubre i duraran sobre un any i mig. Això ens porta a la primavera de 2021 com a data més probable perquè el nou Passeig Salzereda sigui una realitat a falta del tram entre el Pont Vell i la Pallaresa, que l’anterior govern també es va comprometre a arranjar en una fase posterior.

Es tracta d’una obra complexa i estratègica i el govern municipal ha volgut guanyar tot el temps possible perquè les vacances d’estiu no facin demorar l’inici de la reforma. Partits de l’oposició com En Comú Podem i Ciutadans es van felicitar en la votació del punt perquè en el seu dia es va escoltar i es va fer cas de les peticions veïnals a través d’un procés participatiu no contemplat d’inici.

Es desconeix, per ara, com s’estructurarà la reforma i si es dividirà en diferents trams d’actuació. Sí es procurarà que les molèsties al veïnat siguin les menors possibles un cop comencin les obres. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.