Dinamic Santa Coloma aconsegueix el "Sí" de Risto Mejide

  • Sara Simonet

El grup de competició Dinamic Santa Coloma es va presentar davant del jurat del programa "Got Talent Espanya" amb una actuació de Fit Kid. Una disciplina que combina la dansa i l'acrobàcia i, a través d'aquesta fusió crea coreografies on la força, l'equilibri, la flexibilitat, el ball i l'acrobàcia tenen tot el protagonisme.

Tot i saber que Risto Mejide, un dels membres que conforma el jurat, no és gaire partidari d'aquesta mena d'actuacions, les colomenques van arribar al programa disposades a convèncer-lo i a obtenir el seu "".

Claudia Ibañez, Jacqueline Bayona, Paula Álvarez, Lucía Quevedo, Paula Cifuentes, Paula Martín, Marta Salvadó i Vinyet López, van ser les encarregades d'executar una actuació molt dinàmica i completa, plena d'acrobàcies i figures que, fins i tot en alguns moments, va deixar al jurat bocabadat.

A l'hora de les valoracions, tant la cantant Edurne, com el còmic Dani Martínez, van tenir clara la seva decisió i van donar dos "sí" a les ballarines de Santa Coloma. Només faltava la valoració de Risto Mejide, que tot i que es va fer pregar, va ser molt positiva.

"Qüestionar una disciplina en la seva totalitat és una estupidesa, ja que d'aquesta manera un s'arrisca a perdre's actuacions com les vostres", amb aquestes paraules el membre més dur del jurat va deixar a tots sorpresos i  va donar el "Sí" a les colomenques.

Podeu recuperar l'actuació aquí

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: