Oberts al trànsit els carrers Sant Just i Cinto Verdaguer

  • J.M.Roca

El carrer Sant Just i la part del carrer Mossèn Cinto Verdaguer afectada per les obres del parc que uneix ambdues vies han quedat obertes al públic sense previ avís municipal aquest dimarts dia 16 de novembre.

La retirada dels senyals de prohibició i de les múltiples tanques que impedien el pas als vehicles rodats ha sorprès els usuaris que, a primera hora del matí, s’han trobat el camí franc i, amb dubtes i a molt baixa velocitat,  hi han pogut passar per primer cop després de mig any.

Amb aquesta obertura, la comunicació entre el Fondo hi el riu és directe a través de la riera que és el carrer de Cinto Verdaguer. El parc que queda en mig i que ocupa el lloc on hi havia l’antiga escola, que encara no té nom i que es conegut com el de la plaça Sant Just (nominació inexistent en el nomenclàtor municipal) encara no s’ha obert a l’ús públic.

Ningú ha explicat quan estarà disponible i en quines condicions ho farà un cop acabin les obres que s’havien pressupostat en 713.851,10 euros.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: