La Fundació Tallers celebra diumenge la Festa del Voluntariat

  • Toni Salvador

La Fundació Tallers celebrarà aquest diumenge la "Festa del Voluntariat" en homenatge a tot el teixit de voluntaris que col·laboren amb la seva tasca solidària de la mà del lema «Compartir la vida amb tú és fantàstic».

L'acte tindrà lloc a l'Auditori i els jardins de Can Roig i Torres i inclourà diferents propostes artístiques i lúdiques com ara una presentació teatral, un concert amb la col·laboració d'artistes locals, un taller de graffitis i la inauguració d'un dels tallers que la entitat realitza, entre d'altres.

La Fundació, que opera a Santa Coloma des de 1988, va néixer de la inquietud d'unes famílies, agrupades a l'Associació ASPANIDE, amb l'objectiu de generar oportunitats laborals per les seves filles i fills amb discapacitat intel·lectual. Actualment, hi formen part 450 persones, de les quals més del 80% són persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemes de salut mental amb les que Tallers colabora amb activitats d'oci inclusiu o per incentivar la seva inserció al món laboral.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: