La commemoració del 25-N oferirà un ampli ventall d’actes

  • Sara Simonet

El proper 25 de novembre es commemorarà el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Durant tot el mes, Santa Coloma es convertirà en un espai de reivindicació, i la CIBA serà l’encarregada d’oferir una programació d’actes juntament amb la col·laboració d’altres entitats i associacions.

Els indicadors de la violència masclista superen aquest any els nivells de l’any 2020, principalment a causa de la crisi de la Covid-19, i se situen a nivells molt similars als de l’any 2019, segons dades de l’Observatori contra la Violència Domèstica i de Gènere.

Per aquesta raó, i amb l’objectiu de fomentar la sensibilització sobre el tema entre els més joves, enguany els instituts de la ciutat han participat, de la mà de La CIBA, en el “25N Street Art Acció”. Una campanya de sensibilització i prevenció a través de l'art urbà, en la que els centres i el seu alumnat han tingut el paper protagonista.

El programa del #25N proposa un espai de trobada i reflexió, amb una gran presència de manifestacions culturals al municipi com ara música, poesia, exposicions, intervencions artístiques, performances i literatura.

Un ampli ventall d’accions reivindicatives, de sensibilització i prevenció, adreçades a tots els públics i a totes les edats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: