L'Open House tindrà nous punts d’interès a Santa Coloma

  • Sara Simonet

El remodelat Passeig de la Salzereda i la CIBA seran els dos nous punts d’interès que el Festival d’Arquitectura 48h Open House BCN tindrà a la nostra ciutat. En la 12a edició de la iniciativa, que se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, Santa Coloma tornarà a ser un dels 7 municipis que obrí els seus edificis i realitzi itineraris gratuïts i lliures per poder donar a conèixer espais que generalment no estan oberts a la ciutadania.

Entre els indrets escollits per l’organització del festival a la nostra ciutat s’hi troben: La CIBA, com a edifici destacat de l'apartat Open Social, les Cotxeres de Can Zam, com edifici destacat d’Open Infraestructures, la Masia Torribera, dins de la secció Open, el remodelat Pavelló Poliesportiu Nou, el nou Passeig de la Salzereda dins de la secció Open Green i Infraestructures o l'Itinerari Les Masies Senyorials de Santa Coloma  que forma part del tema de l’any, l’Arquitectura Mediterrània.

Per temes de seguretat de l’espai, un 9% de les visites necessitarà inscripció prèvia (com és el cas, principalment, dels itineraris). Per aquests casos, el dimarts 19 d’octubre a les 10 h s’obriran les inscripcions a la web del festival https://www.48hopenhousebarcelona.org/

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: