La CIBA acull demà el seminari ‘Abolició de la Prostitució’

  • Toni Salvador

L’Ajuntament organitza demà el seminari internacional ‘Abolició de la prostitució: experiències d'incidència política i d'atenció a víctimes d'explotació sexual’ a la CIBA. De la mà de l’Escola Abolicionista Internacional (EAI), l’acte se celebra en el marc de la proposta de llei abolicionista de la prostitució que es presentarà al Congrés dels Diputats el 13 d’octubre.

El seminari cerca donar eines per a impulsar polítiques públiques abolicionistes que posin en el centre l’atenció a les dones en situació de prostitució i explotació sexual. Hi participaran líders internacionals del moviment com Jonathan Machler, director de la Coalició per l'Abolició de la Prostitució (CAP), i Rita María Hernández, directora de Polítiques i Promoció de Rescue Freedom Internacional.

Per part de l'activisme espanyol, hi intervindran Amelia Tiganus, experta en violència sexual i supervivent del sistema prostitucional, Graciela Atencio, coordinadora de l'EAI, Maribel Cárdenas, directora de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, i Joy Amen, supervivent de la prostitució i activista.

El seminari se celebrarà el 14 d’octubre de 16.00 a 20.30 hores a la CIBA, i s’hi podrà accedir tant presencial com online. Clica per accedir al programa complet.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: